Sunday, 3 July 2011

Travelling: Two steps forward, one step back

It seems that nothing changes. Arriving in Albufeira, Portugal at 12 a.m. I thought the last 7-8 years did not happen. The same partying people, the same sort of bars, the same loud music, the same crazily drunk English (with all my respect, I have never seen any other nation which manages to get drunk to THAT extend), the same bright mood, the same me. Here I was partying and dancing with my friends as 7-8 years ago partying and dancing with my other friends in Salou or Lorret de Mar in Spain. Thus it does not matter that we grow up, we finish studying, start working, settle down in own houses and with constant partners, we still the same aren`t we? Yes and no. It is a pleasant feeling to know that you can enjoy a going out night and a lazy day on a beach with your friends like some years ago when you were 16-17. But at the same it is even more pleasant to realize that we are more mature now. If we stay on the beach we spend our time not only on getting burned but surfing, if we go out we do not drink less but we drink more skilfully, if we bound we bound good.

So nothing stays the same. Indeed life changes… but only to become even better.
Xx







Два шага вперед, один назад

Кажется, что ничто не меняется. Приехав в португальский город Албуфейра в 12 ночи, у меня создалось впечатление что последних 7-8 лет не было. Все те же веселящиеся люди, все те же бары, все те же пьяные англичане (при всем моем уважении, я не встречала еще нации, которая может напиваться до такой степени), все то же веселое настроение, все та же я.  И вот я здесь гуляю все ночь и веселюсь со своими друзьями, так же, как и 7-8 лет назад мы делали это в Салоу или Лоррет де Мар. Так значит не имеет значения, что мы вырастаем, заканчиваем учиться, начинаем работать, становимся более оседлыми в своих домах со своими постоянными партнерами, мы все же остаемся такими же? И да, и нет. Приятно понимать, что ты можешь так же веселиться со своими друзьями, как и когда тебе было 16-17. Но в то же время еще более приятнее осознавать, что мы становимся более сознательными. И если мы идем на пляж, мы не только жаримся до красных пузырей на солнце, но и катаемся на серфе, если мы пьем, то мы пьем не меньше, а просто с большим умом, и если мы вместе, то связывают нас уже совсем другие отношения.

Ничто не вечно. Жизнь меняется, но меняется только в лучшую сторону.
Xx

2 comments:

  1. Looks very nice over there! How did the surfing go?

    And haven't you spot fashonista's in Albufeira? ;)

    X

    ReplyDelete
  2. Haha dear!No I didn't find there any fashonista's but someone better - Tukker & Tes!!!Imagine we run into them there!
    Surfing is absolutely cool!;))

    Im officially a fan;))

    Xoxo

    ReplyDelete